Plantinga Timmerwerken
Oude Bildtzijl


In vele facetten van het bedrijf wordt ik bijgestaan door mijn echtgenote, Geertje Plantinga. Sinds 2010 is Wesley van der Zee bij ons werkzaam. Hij is als leerling begonnen en nu uitgegroeid tot een zelfstandige timmerman.

Wij zijn ook een erkend leerbedrijf. Dit geeft een extra dimensie aan ons bedrijf. Het is erg leuk om jeugd, die affiniteit met de bouw hebben, het vak te leren. U zult dan ook bij ons in het team, zo nu en dan een nieuw gezicht zien. Sinds kort is Auke Heidinga bij ons werkzaam. U zult hem vooral op zaterdagen en in vakanties bij ons aantreffen. Hij doet een bouwopleiding, dat meer gericht is op kantoorwerkzaamheden, maar hij wil graag extra ervaring opdoen op de werkvloer.

Sinds kort loopt Olaf van Dyk stage bij ons. Hij doet de opleiding Allround ondernemer klussenbedrijf. Hij zal bij ons het gedeelte timmerwerkzaamheden doorlopen. Evenals een gedeelte machinale houtbewerking.


Werkzaamheden


De kracht van mijn bedrijf is, dat de klant weet, door wie, wat en wanneer het werk wordt verricht. Dit tegen een scherpe prijs. Tevens geef ik hierbij graag advies.

Ik beschik over een breed netwerk in de bouwwereld. Bij diverse projecten word ik ondersteund door vaklieden (dakdekker, stukadoor, metselaar, installateur, tekenaar)ieder met zijn eigen specialisatie, zodat de werkzaamheden op zeer vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Door deze ondersteuning in combinatie met de eigen machinale werkplaats kunnen de werkzaamheden tevens vlot gerealiseerd worden.

  • Onderhoud
  • Renovatie-Restauratie
  • Aanbouw/uitbouw
  • Veranda’s, balkons, hokjes, schuttingen
  • Kunststofproducten(dakgoten, kozijnen, dakkapellen, gevelbetimmering etc.)
  • Glaszetten